Сорти винограду 

1-V-6 Канада

1-V-6 Канада.-min.JPG1-V-6 Канада-min.JPG

9-9

9-9-min.JPG

FVV-4-1

FVV-4-1 - столова гібридна форма винограду, раннього терміну дозрівання, 115-125 днів. Дозріває на початку серпня. Грона середні, масою 300-500 г, гіллясті, пухкі. Ягоди дуже великі, овальні, 28 x 22 мм, середньою масою 6-9 г, бурштинового кольору,  відчувається легкий мускат. М'якоть ягід м'ясисто-соковита. За зовнішнім виглядом гібридна форма схожа на батьківський сорт Талісман, тільки має більш ранній термін дозрівання, більш сильний мускат. Грона і ягоди дрібніші, ніж у Талісмана. Тип квітки функціонально-жіночий. Сила росту кущів дуже велика. Пагони визрівають добре. Укорінюваність живців дуже хороша. Плодоносних пагонів 50-55%, число грон на втечу 0,9-1,1. Навантаження 30-40 вічок. Морозостійкість вивчається, орієнтовно близько -24 -25 ° С, ГФ винограду FVV-4-1 середньо стійка до мілдью, не стійка до оїдіуму, стійка до сірої гнилі. Транспортабельність хороша.

N.N.-італійський

N.N.-італійський  N.N.-італійський1

O.R.M.

O.R.M.1 IMG_5976-min.JPG

PR-D-05-65

PR-D-05-65

PR-D-05029

PR-D-05029

Stout Sidlis

stout sidlis-min.JPG

Z-10

z-10-min.JPG

ZNATDAN

ZNATDANIMG_5979-min.JPG

Європлевен (Плевен Європейський)

Сорт болгарської селекції. Кущ сильнорослий, досить раннього терміну дозрівання (10-15 серпня). Грона великі (500-1000 г) Циліндроконічні форми, помірної щільності. Ягоди круглі, білого кольору, вагою 7-10 г, м'ясисті, гармонійного смаку. Сорт бистроплодний, високоврожайний, вимагає нормування врожаю. Хворобами не піддається. Вимагає укриття на зиму та обрізки.

Єлизавета

elazeveta -min.JPG

Ізюминка рання

izyumunka rannya-min.JPG

Італійський Мускат (н/н)

Н.Н.-італійський

Сорт винограду завезений з Італії у 2013 році.

Особливості сорту: рання форма дозрівання, ягода біла, кругла, з легким мускатним присмаком. Шкірка тонка, їстівна. Кушч сильно нагружається. Вага грони до 2,5 кг. Стійкість до хворіб висока. Морозостійкість -25. Транспонтабельність висока. Ягода зберігається довго (до 15 днів). 

Августин

Виноград Августин у початківців виноградарів вважається одним з найкращих і надійних стільників винограду. І це не дивно, а цілком заслужено, адже даний сорт винограду характеризується високою морозостійкістю (витримує температуру -22 -23 градуси), стійкістю перед захворюваннями кореневої системи, а також грибковими хворобами, надійністю і простотою у вирощуванні.

Виноград Августин (сорт селекції НІІВіВ (м. Плевен, Болгарія) відноситься до столових сортів, сортами раннього дозрівання (дозрівання плодів відбувається в серпні), хоча перші паростки з'являються тільки наприкінці липня.

Ягоди винограду великі - розміром 2,7 x 1,8 см, масою до 5 грам, а при хороших умовах і правильному догляді розмір виноградних ягід сягає ще більших розмірів. Зовні ягоди дуже схожі на виноград Плевен. Шкірочка ягід міцна, а м'якоть - щільна. Форма ягід - овальна, правильна.

Колір - білий, на сонці трохи просвічуються, саме це і надає гронам винограду Августин ошатного і яскравого вигляду. Смак ягід - солодко-кислий, цілком гармонійний.

Грона винограду досить великі - від 250-400 грам до кілограма, конічної форми. Щільність грон - середня.

Сильнорослі кущі винограду дозволяють вирощувати його як прикрасу для альтанок.

Адамас

adamas.-min.JPGadamas-min.JPG

Адмірал

admiral-min.JPG

Адютант

adutant-min.JPG

Академік

akademik.-min.JPGakademik-min.JPG

Антошка

antoshka-min.JPG

Аркадія

ArkadiyaВиноград Аркадія - столовий, штучно виведений, сорт винограду. Сорт винограду Аркадія селективно отриманий в Інституті виноградарства та виноробства імені В. Є. Таїрова з столових сортів Молдова і Кардинал. Цьому сорту притаманний високий рівень урожаю, період дозрівання Аркадії становить 115 днів.
При гарному догляді кущі винограду Аркадія сильнорослі. Плодоносність пагонів становить 55-75%. Дозріла гроно сорту Аркадія характеризується щільною структурою і важить 500-700 грам, проте деякі можуть досягати ваги в 1,5-2 кг. Сорт Аркадія має велику, часто розгалужену гроно. Ягоди винограду найчастіше круглої форми, в діаметрі - від 2,3 см. і вагою - 7-15 гр. Виноградинки мають легкий бурштиновий відтінок. Ягода з м'якою, м'ясистої і дуже соковитою серцевиною і щільною, тонкою шкіркою. Смак винограду є дуже простим, в основному завдяки низькому вмісту цукру на рівні 15% і низькій кислотності 5 г / л.

Сорт винограду Аркадія стійкий до захворювань, при проведенні необхідного обприскування кущів фунгіцидами практично не уражається мілдью і оїдіумом. Добре вистоює морози до 21 ° С.
Для цього сорту винограду дуже важливим є догляд за ним, саме цей фактор визначає кількість отриманого врожаю.

Арні

arni-min.JPGarni.-min.JPGarnii-min.JPG

Атос

atos-min.JPG

Аюта

auta-min.JPG

Білий Хрусталь

biluy hrustal-min.JPG

Білосніжка

bilosnishka.-min.JPGbilosnishka-min.JPG

Багровий

IMG_5982-min.JPG

Бажена

Бажена

Байканур

baykanur-min.JPG

Блек-Грант

Блек гранд - столовий сорт винограду канадської селекції. Дозріває на початку вересня. Кущі великої сили росту, зі своєрідним звисаючим листям. Квітка двостатева. Грона пухкі, масою 500-800 г, ягоди овальні, середньою масою 8,6 г, темно-сині, гармонійного приємного смаку зі сливовими нотками. Шкірочка щільна, м'якоть м'ясисто-соковита. Має високу стійкість до мілдью, стійкість до оїдіуму середня, морозостійкість до -24 С.

Виноград сорту Блек гранд, ми рекомендуємо обов'язково  вкривати на зиму!

Блю-Мускатель

blu-muskat

 Високопродуктивний універсальний сорт винограду . Сорт ранньо - середнього терміну дозрівання ( 125 днів ) . Кущі сильнорослі . Гроно велика . Ягода чорна , округла з мускатним ароматом . Врожайність середня . Невибагливий до місця посадки . Може пошкоджуватися осами . Сорт досить стійкий до грибних заболваніям : мілдью і оїдіуму . Виноград використовується для вживання в свіжому вигляді , приготування червоних мускатних вин з сильним ароматом.

 

 

 

Колір - темно-синій

Термін дозрівання - надранній

Вага грона - 300 гр

Розмір ягоди - 15х15 мм

Морозостійкість - 26

Хворобостійкість - 2

Брестовиця

brestovuczya-min.JPG

Віва-Айка

Vitobija

Вікінг

Сорт винограду раннього терміну дозрівання. Двостатевий. Дуже велика сила росту. Гроно більше середнього, вагою близько 400-500 р. Ягода темно-синя, вагою 6-8 г і більше, довгаста, відмінного гармонійного смаку. Стійкість захворювань 3,0-3,5 бала. Морозостійкість - 21 ° С. Сорт винограду Вікінг користується високим попитом на ринку. Транспортабельність висока.

Віконт-Ванюша

Ванюша - гібридна форма ранньо-середнього терміну дозрівання (на 10 днів раніше сорту Талісман). Потужна сила росту. Грона великі, до 2-х кг, середньої щільності, ширококонічної форми,. Ягоди великі, овальні, при дозріванні бурштинові, при транспортуванні обсипаються. М'якоть м'ясисто-соковита, приємного гармонійного смаку. Визрівання лози дуже раннє.

Віктор

ViktorВиноград Віктор - столовий гібрид, отриманий селекціонером-аматором Крайнова В.М. від схрещування сортів Талісман і Кишмиш променистий. Термін повного дозрівання для даної форми становить 100-105 днів. Для гібрида характерна велика сила росту пагонів і високе визрівання лози, більше 2/3 довжини.
Квітки обох статей, добре запилюється. Грона великі, середньої щільності, масою 600-1000 г. Сорт винограду Віктор має дуже великі ягоди, масою 9-14 г, овальної форми, видовжені із злегка загостреним кінчиком, колір від рожевого до темно-червоно-фіолетового (при повному дозріванні).

М'якоть середньої щільності. Смак гармонійний, приємний. Шкірочка середньої товщини, але при їжі абсолютно не відчувається. Урожайність стабільно висока, 6 кг і більше з однієї рослини. Ступінь пошкодження осами середня. Допустиме навантаження вічками для однієї рослини 30-35, пагонами - 22-24, за умови що площа живлення становить 4-6 м2. 
Виноград Віктор має підвищену морозостійкість, витримуючи пониження температури до -23 ° С. Стійкий до сірої гнилі, мілдью, і оїдіуму.
Серед характерних особливостей слід виділити: надранній термін дозрівання; велике красиве гроно, що має прекрасний товарний вигляд; високі смакові якості ягід; червонуватий колір пагонів; підвищена стійкість до мілдью.

Віолета

violetta -min.JPG

Ватікан

vatikan-min.JPG

Ватра

Vatra

Ультра ранній сорт. Колір: рожевий. Стійкий до хворіб. Рахується як неуривна гібридна форма вонограду.

Виноград Ватра - столовий сорт раннього терміну дозрівання.
Квітки двостатеві, запилюється добре без горошіння. Грони великі, часто крилаті. Ягоди великі розміром до 26х22мм, слабоовальні або круглі, темно-вишневого кольору. Шкірка щільна, але при їжі не відчувається, не тріскається. Консистенція ягід щільна.
Кущі сильнорослі. Визрівання пагонів дуже гарне, практично на всю довжину більш ніж на 4/5 приросту. Навантаження урожаєм витримує добре. Живці вкорінюються відмінно.
Особливості та характеристики товару:
Кущ: сильнорослий;
Термін дозрівання: 100-110 днів;
Колір: темно-вишневий;
Смак: гармонійний;
Вага ягоди: 8-10 г;
Вага грона: 600-800 г;
Транспортабельність: висока;
Урожайність: висока;
Стійкість до хвороб: висока;
Морозостійкість: висока - витримує температуру до -27 градуса;
Термін реалізації замовлення - 5-10 днів.

Верона

IMG_5969-min.JPG

Водограй

Виноград Водограй отриманий В. В. Загорулько при схрещуванні сортів Аркадія і Кишмиш променистий. Їдальня форма винограду. Термін дозрівання ранньо-середній. Період вегетації становить 120-125 днів.

Визрівання пагонів хороше. Визрілий однорічний пагін світло-коричневого кольору. Квітка двостатева. Сорт винограду Водограй відрізняється рожевими ягодами сосковидної форми. Довжина ягід становить 28-34 мм, при ширині 18-20 мм. М'якоть з мускатним ароматом, м'ясисто-соковита. Фарбування ягід залежить від сонячної експозиції грона, рожевий колір з'являється в першу чергу на гострих кінчиках ягід. Вегетативні пагони пофарбовані в червоно-зелений колір.
Кореневласні рослини відрізняються сильним зростанням і часто мають добре сформовану триярусну кореневу систему. При обрізанні на лозі рекомендують залишати 4-8 пучків
Виноград Водограй стійкий до мілдью, але вимагає профілактичних обробок фунгіцидами (Ридоміл, Тілт-250). Витримує морози до -21 ° С.

Восторг

vostorgВиноград Восторг - це столовий сорт винограду, виведений в штучних умовах. Сорту винограду Восторг притаманний досить високий рівень врожаю, період його дозрівання становить близько 120 днів в умовах теплого клімату.

Кущі цього сорту високі, рідше середньорослі, з потужним стовбуром. Плодоносних пагонів 65-85%. Дозріла гроно винограду Восторг має щільну структуру і вагу до 500 гр, при невеликому навантаженні на кущ (близько 30 вічок на дорослий кущ) їх вага може досягати 1-1,5 кг. Виноград має велике гроно, найчастіше конічної форми, частина їх характеризується розгалуженою структурою. Кожна ягода має овальну форму, діаметром в 2,7 см і вагою приблизно 6-7 грам, приємного білого кольору з золотистим загаром з сонячної сторони. Ягода з хрусткою і соковитою серцевиною, шкірка у винограду досить щільна, але легко розжовується. Цей сорт характеризується високим вмістом цукру на рівні 19-26%, кислотністю 5-9 г / л.
Виноград може зберігатися в перебігу півтора місяців без втрати товарного вигляду, аромату і форми. Добре транспортабельний. Живці швидко вкорінюються, також Восторг позитивно реагує на збільшення дози мінеральних добрив і підживлення.
Листя і пагони добре стійкі до оїдіуму і мілдью, сірої гнилі, а також характеризуються високою морозостійкістю, вистоює морози до -25 ° С. Сорт винограду Восторг погано протистоїть філоксері. Необхідно двічі в сезон проводити обприскування кущів фунгіцидами.

Герцог

gerczog-min.JPG

Голубок

Вивели в Українському НІІВіВ ім. В. Е.Таірова. Відноситься до групи ранніх сортів, що вимагають не менше 24 ° С. Ягоди, багаті дубильними і фарбувальними речовинами і використовуються для виноробства і отримання соків.

Лист середній, округлий, майже цілісний або трилопатевої. Платівка аркуша воронковидна. Верхня поверхня сітчасто-зморшкувата, нижня без опушення. Квітка двостатева.

Гроно середня, конічна, середньої щільності. Середня маса 90-110 р. Ягода середня і дрібна, округла, чорна з інтенсивно забарвленим соком. М'якоть соковита. Насіння дрібні.

Виносить морози до -24-25 ° С до грибкових хвороб стійкість підвищена.

Граф Монтекрісто

graf montekristo-min.JPG

Довгожданний

dolgojannuy-min.JPG

Емігранд

emigrand-min.JPG

Еталон

etalon 1-min.JPGetalon-min.JPG

Забава

zabava-min.JPG

Золотий Велетень

Золотий Велетень

Изумление

izumlenie -min.JPG

Капітан

kapitan-min.JPG

Катруся

katrusyaКатруся - столова форма винограду раннього терміну дозрівання, селекції Богдана Михайловича Павлія. Термін дозрівання на рівні Аркадії.Грона великі,800-1200 грам.Розмір ягід 32 +26 мм. Матово-білий, на сонці - ніжно лимонний відтінок. Шкірочка ягід дуже тонка, м'якоть ніжна, соковита, але не водяниста. Смак (у поєднанні шкіркою і ніжною м'якоттю) дуже гармонійний, з приємним мускатом (відтінок мускату близький  Дружбі).
Непогана стійкість до мілдью, до оїдіуму стійкість середня - помітно вище ніж у Аркадії, але нижче ніж у Талісмана.

Катруся Каховська

katrysya kahovska-min.JPG

Киш-миш Ілонка

Kysh-mysh IlonkaIMG_5977-min.JPGIMG_5978-min.JPG

Колір: біло-рожевий. Дуже смачна киш-миш-на форма винограду. Дуже високий вміст цукру. Шкірка їстівна, ягода хрустка. Грона дозріває рівномірно. Форма винограду високо урожайна. Раннього терміну дозрівання (110-115 днів). Може довго "висіти" на кущі.З легким присмаком мускату.

 

Киш-миш Афродіта

kush-mush afrodita-min.JPG

Киш-миш Володар

kush-mush volodar-min.JPGvolodar.JPG

Киш-миш Гранд Ютуб

kush-mush grand utyb-min.JPG

Киш-миш Джой

djoyu-min.JPG

Киш-миш запорізький

Сорт винограду Киш-миш запорізький. Гібридна форма дуже продуктивна і здатна сильно перевантажуватися урожаєм.
 
Дозріває дуже рано, має великі грона з  темно-червоною ягодою приємного гармонійного смаку.
 
Один з істотних недоліків - ягоди, навіть ще не повністю доспілі, сильно страждають від ос. При перезріванні врожаю після дощів відмічено часткове їх розтріскування.
 
До цінних позитивних якостей даної гібридні форми можна віднести раннє дозрівання, високу врожайність, хорошу стійкість до хвороб і морозу, великі красиві грона з гарним смаком ягід.

Киш-миш Лазур

kush-mush lazur.-min.JPGkush-mush lazyr-min.JPG

Киш-миш Лорус

kush-mush lorus-min.JPG

Киш-миш Лучистий

kush-mush lychustuj -min.JPG

Виноград Киш-миш лучистий - дозрівання 125-130 днів. Одержаний в Молдавському НІІВіВ від схрещування сорту Кардинал і сорти кишмиш рожевий. 

Сорт винограду Кишмиш Променистий має великі грона, Циліндроконічні форми,середньою масою 500-600 грам, середньої щільності або пухкі.  Потенціал сорту величезний, тому при гарному догляді можна отримати грона розміром 2 кг і більше. Смакові якості Кишмишу Променистого оцінюються як дуже високі. Для сорту характерний легкий мускатний присмак. 
Виноград Кишмиш Променистий не відноситься до сортів з комплексною стійкістю. На зиму рослини вимагають укриття, оскільки сорт здатний витримувати мороз тільки до -18 ° С. Також необхідний ретельний захист від хвороб, особливо мілдью. Кишмиш Променистий сприйнятливий до кореневої філоксери, але має відносну стійкість до оїдіуму.Кишмиш Променистий вимагає підтримки високого рівня агротехніки і грамотного підходу. Придатний для тривалого зберігання. Обприскування гіббереллином допомагають збільшити розмір ягід.

Киш-миш Нептун

Киш-миш Нептун

Киш-миш Прелесть

kush-mush prelest-min.JPG

Киш-миш Саграйон

kush-mush sagrayon -min.JPG

Киш-миш Султана

IMG_5967-min.JPG

Киш-миш Томпсон

IMG_5984-min.JPGIMG_5985-min.JPG

Киш-миш Фейс

kush-mush fase-min.JPG

Киш-миш Цитронний

czutronnuy-min.JPGkush-mush czutronnuy.-min.JPGkush-mush czytronuy-min.JPG

Киш-миш Челінджер

kush-mush chelindger-min.JPG

Клеопатра

kleopatra-min.JPGkleoptra.-min.JPG

Кодрянка

KudryankaСорт винограду Кодрянка має простий смак і хороші смакові якості. У плодах накопичується 18-19% цукру, при цьому кислотність становить 6-7 г / л. Кислотність даного сорту знижується дуже швидко, тому споживча зрілість настає рано і виноград цілком їстівний при цукристості 12-14%. Урожайність висока.
Грона досить довго можуть залишатися на лозі без втрати смакових якостей. Недоліком сорту Кодрянка є схильність до горошеня, яка зустрічається в несприятливі для цвітіння роки, але завдяки використанню гіббереллина можна отримати великі безнасінні ягоди, перетворивши, таким чином, недолік в гідність. Стійкість до мілдью середня і залежить від регіону зростання. Виноград Кодрянка витримує температуру до -22 ° С.

Краса Нікополя

krasa nikКраса Нікополя - столовий сорт винограду. Термін дозрівання дуже ранній (105 днів). Грона середньої щільності або пухкі, конічні, середньою масою 400-600 г. Ягода овальна, середньою масою 4-5 г, темно-рожева, при перезріванні майже фіолетова. М'якоть щільна, шкірка тонка. Смак приємний, гармонійний. Сорт винограду Краса Нікополя стійкий до мілдью трохи нижче середнього. Дуже урожайний, вважається одним з кращих дуже ранніх сортів винограду, забарвлюється рівномірно, має високий товарний вигляд. Морозостійкість -22 ° С.

Красотка

Селекція Є.Г. Павловського. Термін дозрівання - ранній (115-120 днів).

Грона великі, середньою масою 400 - 500 грам. Ягоди масою 6-7 грам, насичено-рожевого або темно-рожевого кольору, довгі, із злегка загостреним кінчиком, окремі досягають маси 8-10 грам.

Сила росту - середня. Визрівання пагонів - 80-90%.

Цукристість - 17-19 г/100 см3 при кислотності 6-7 г / дм3. Коефіцієнт плодоношення 1,2 -1,4.  Ймовірна морозостійкість -24 ° С. Ймовірна стійкість до хвороб - вище середньої.

При виборі цієї гібридної форми для посадки на своїй ділянці слід враховувати, що Красотка ще проходить випробування в різних кліматичних зонах, відповідно не може бути розмов про її стабільність, і на сьогоднішній день ця гібридна форма має як захоплені відгуки виноградарів, так і відгуки повні розчарування .

Ксенія

Ксенія

Лівія

liviya Квітка двостатева. Грона великі, довжиною 25 см і більше, циліндричні, масою 600-800 грам, відмінного товарного вигляду. Деякі грона гіллясті. Ягоди великі, масою 11-13 грам (28 х 18мм), рожевого кольору, овальної або яйцевидної форми. М'якоть м'ясисто-соковита, з мускатним ароматом, приємного сортового смаку. Шкірочка ягід середньої товщини, при їжі не відчувається.

 Кореневласні насадження сильнорослі. Визрівання пагонів високе. Живці вкорінюються добре. Стійкість до мілдью, оїдіуму на рівні 3,5-4 балів. Морозостійкість -21 ° С.

Лада-Т

Lada-T-min.JPG

Лазур Білий

lazyr biluy-min.JPG

Ланцелот

lanczelot-min.JPG

Лора

lora-min.JPG

Дуже ранній сорт винограду. Термін дозрівання 110-115 днів. Зазвичай дозріває 10-15 серпня. Сила росту велика. Пагони визрівають дуже добре. Ягода біла, вагою 7-8 г і більше, смак гармонійний. М'якоть м'ясиста, чудового смаку. Гроно велике, масою 600-800 г і більше. Часто грона вагою до 3,5 кг. Цукристість 21-23%, кислотність 5-6 г / л. Плодоносних пагонів 60-80%. Кількість грон на плодоносний пагін 1,3-1,5. Морозостійкість винограду -21 ° С. Стійкість до грибних хворіб 3,0-3,5 бала. Виноград Лора користується підвищеним попитом на ринку. Транспортабельність висока.

Любік Пірос

IMG_5983-min.JPG

Любимий

ЛюбимийВиноград Любимий гібридна форма отримана від схрещування Талісман х Аркадія х Дружба в 2011 році Форма дуже раннього терміну дозрівання  95-105 днів. У звичайні роки дозріває на початку серпня. Пагони великої сили росту. Визрівання лози високе, більше 3/4 довжини. Живці вкорінюються добре. Квітка двостатева. Цвітіння, в звичайні роки, в перших числах червня. Запилення проходить добре, ягоди в гронах одного розміру. Гроно циліндроконічне або конічне, дуже велике, середньої щільності, масою до 1кг. Ягода овальна або яйцевидна, за зовнішнім виглядом нагадує ягоди Аркадії, велика, масою до 16-18г і вище, дуже красива жовта. Шкірочка ягід середньої товщини, при їжі не відчувається. Може вражатися осами. Урожайність ягід висока, стабільна, більше 6кг з рослини. Морозостійкість форми підвищена, витримує зниження температури до -23С. Стійкість до мілдью висока - 7 балів, сірої гнилі висока -7 балів, оїдіуму вище середньої - 5-7 балів. Характерна особливість: дуже ранній термін дозрівання, дуже красива велика товарна гроно з високими смаковими якостями жовтих ягід, може незначно вражатися осами.

Магістр

MagistrIMG_5981-min.JPG

Магістр - нова гібридна форма винограду аматорської селекції Пижова Володимира Митрофановича. Термін дозрівання даної форми ранній. Грони  великі, привабливі, масою до 1200 грам. Ягода дуже велика подовжена, може досягати до 4 см, гармонійного смаку. Виноград Магістр морозостійкий, проте стійкість до гібридних захворювань перевіряється.

Колір: рожевий. Ранній сорт винограду. Високі смакові якості.

Термін дозрівання ранній (110-115 днів);
Функціональність квітка: двостатева;
Маса грона 700-1200 г;
Маса ягоди 10-12 г;
Смак гармонійний;
Кущі сильнорослі;
Морозостійкість -23 ° С;
Стійкість до хвороб висока.

Малиновий Супер

malunovuy syper-min.JPG

Мон-Блан

mon-blan-min.JPG

Мускат ЖЕКА

IMG_5970-min.JPGmuskat dgeka-min.JPG

Мускат Зоряна

muskat zoryana.-min.JPGmuskat zoryana-min.JPG

Мускат молочний

Мускат молочний

Мускат Пасата

myskat pasata-min.JPG

Надія-Азос

Надія АЗОС. (Молдова х Кардинал). Одержаний на АЗОСВіВ (Анапа, Росія). Термін дозрівання 120-130 днів (при САТ +2400 ° С). Квітка двостатева. Листя середньої величини, темно-зелені. Сила росту велика. Визрівання пагонів хороше. При загущенні куща врожай погіршує якість. Ягода темно-синя, з сильним восковим нальотом, овальна, вагою 5-8 грам, м'якоть м'ясиста, хрумка. Смак простий, гармонійний. Гроно велике, ширококонічне, пухке, масою 500-800 грам, окремі грона досягають ваги 2 кг. Цукристість 15-17 відсотків, кислотність 7-8 г / л. Плодоносних пагонів 80-90 відсотків. Кількість грон на плодоносний пагін 1,2-1,6. Морозостійкість -22 ° С. Стійкість до грибних хвороб 3,0-3,5 бала. Не боїться сірої гнилі. Живці вкорінюються слабо. Сорт названий Курдюмовим Н.І. «Рекордсменом по віддачі врожаю». Надія АЗОС дійсно є дуже врожайним, стабільним, товарним сортом. Відрізняється високою транспортабельністю. Його відносять до 10 кращих «ринкових» сортів.

Назарій

nazariy.-min.JPGnazariy-min.JPG

Нельсон

nelson-min.JPG

Ординар

ordunar-min.JPG

Пам'ять Небесної Сотні

pamyat nebesnoi sotni-min.JPG

Пам'ять учителя

pamyat uchutelya.-min.JPGpamyat ychytelya-min.JPG

Паріжанка

parijanka-min.JPG

Подарок Запоріжжю

Виноград Подарунок Запоріжжю відноситься до столових сортів з середніми термінами дозрівання. Кущі сильнорослі. Грона циліндро-конічні або конічні, від пухких до щільних, досягають маси 600-900 г. Ягоди великі, зелені, м'ясисто-соковиті, масою 10-12 г і розміром 33 × 25 мм, з простим без вишуканості смаком.

Квітка, навіть у несприятливі роки, добре запилюється, не дивлячись на те, що для нього характерний функціонально жіночий тип розвитку. Для гарного запилення достатньо наявність неподалік квітучих двостатевих сортів або форм. Сорт винограду Подарунок Запоріжжю відрізняється гарним товарним виглядом і високою врожайністю. Ягоди в гроні зазвичай вирівняні, але при вирощуванні на чорноземах можуть залишатися зеленими навіть при повному дозріванні.
Виноград Подарунок Запоріжжю стійкий до грибкових захворювань.

Пріма України

Prima Ukrainy-min.JPG

Преображеніє

Преображеніє (Талісман х Кишмиш променистий) - гібридна форма винограду аматорської селекції В.Н. Крайнова, дуже раннього терміну дозрівання 116-125 днів. Кущ дуже великої сили росту. Гроздь циліндро-конічна, дуже велика, середньої щільності, масою до 700-1500 грамм і більше. Ягода овальна, велика, масою до 12-18г, розміром до 36х24 мм, при повному дозріванні рожева. М'якоть ніжна, приємного гармонійного смаку. Шкірочка ягід середньої товщини, при їжі не відчувається. Цукристість соку ягід 17-19 г, кислотність 6-7 м.  Осами уражається в середній мірі. Чудове товарне враження. Навантаження рослини пагонами 24-28. Обрізка лоз плодоношення середня. Стійкість грибних хвороб на рівні 3,5-4 бали, до морозу на рівні -19 -22. Транспортабельність і товарність дуже висока. 

Продюсер

Продюсер

Реа

Реа. Може зустрічатися під назвою Jupiter, Юпітер, але варто враховувати, що існує однойменний безнасінний сорт (Юпітер) американської селекції). Термін дозрівання ранньо-середній або середній (125-130 днів). Кущі сильнорослі.  Листя великі й дуже великі, подовжені, яйцеподібні і п'ятикутні, глибоко розсічені, 5 або 7 лопатеві. Нижня поверхня листа щетиниста і злегка опушена. Грона великі, середньою масою 700 грам і більше, конічні, помірно крилаті,  товарного вигляду.

Ягода дуже велика, середньою масою 5-8 грам, яйцеподібна з загостреним кінчиком, ніжно рожевого або золотисто-рожевого кольору. Шкірочка середньо міцна. Насіння або відсутні повністю, або присутні у вигляді м'яких рудиментів.

Визрівання пагонів хороше. Цукристість 12-14 г/100 см3, кислотність 7,5 г/дм3.

Стійкість до хвороб - середня, стійкість до морозів на рівні - 22 ° С.

 

Ребека

rebeka-min.JPG

Родос

rodos-min.JPG

Рожевий Баклановський

Термін дозрівання ранній (115-125 днів). Кореневласні насадження середньої або вище середньої сили росту. Грона великі 650-850г., Без горошення, конічні, рідше щільні. Ягоди великі 28 х 23мм., Овальні, рідше овально-соскоподібні, білого кольору, гармонійного смаку, з високим цукром. М'якоть ягід середньої щільності. Транспортабельний. Урожайність висока і стабільна. Пагони визрівають дуже добре. Живці вкорінюються задовільно, вступає в плодоношення на 2-3-й рік. Плодоносність вічок біля основи пагонів висока, тому можна проводити і коротку обрізку. Добре чуйний на підвищені дози органічних і мінеральних добрив. При високому рівні агротехніки грона до 1,5-2 кг і мають високі товарні та смакові якості. Морозостійкість - 25С. Стійкий до мілдью, оїдіуму, сірої гнилі.

Розіна

Розіна, столовий сорт винограду, раннього терміну дозрівання. Сильнорослий сорт. Листя темно-зелені з гострими зубцями. Грона середньої величини, рівномірно заповнені. Ягоди від червоного до темно-синього кольору, залежно від ступеня зрілості, злегка овальні, великі. М'якоть з тонким, приємним ароматом, хрумка. Сорт відносно стійкий до грибних захворювань.

Розалінда

rozalinda.-min.JPGrozalinda-min.JPG

Розова Димка

Міжвидовий гібрид селекції Крайнова. Сорт відноситься до ранньо-середнього (115-120 днів). Маса грона коливається від 600 грам (при посередньому догляді) до 1,5 кг. Грона конічні, не схильні горошення. Характерні ягоди масою 12-14 грам, округлої форми (розміром 32x28), біло-жовті, прозорі, при повному дозріванні набувають ніжно-рожевий наліт, приємного, гармонійного смаку. Осами уражається в середній мірі. Середньо-щільна, м'ясисто-соковита м'якоть, шкірка з'їдається. Кущі сильнорослі. Для сорту характерне довге зберігання на кущах. Визрівання пагонів хороше. Відмінне укорінення живців. Хороша сумісність з підщепами. Стійкість до грибкових захворювань підвищена (3-3,5 бала). Морозостійкість -23 ° С. Зарекомендував себе гарною транспортабельністю, відмінними товарними якостями.

Ромео

romeo-min.JPG

Рудік

rudik-min.JPG

Рус-бол

Столовий мягкосім'янний сорт винограду раннього терміну дозрівання (115-125 днів). Виведений в РосНІІВіВ ім. Я.І.Потапенко в Болгарії. Отриманий в результаті схрещування (Віллар блан x Сверхранний безнасінний) Урожайність висока, стабільна. Середньої сили і сильної сили росту. Плодоносних пагонів 85-95%. Необхідно обов'язкове видалення зайвих суцвіть і слаборозвинених пагонів. Грона конічні, помірно-щільні, великі й дуже великі, 400-600 г, деякі - до 1 кг, і навіть - понад 1,5 кг. Транспортабельність висока. Ягоди білі, овальні, великі 18x16 мм, безнасінні (присутні рудименти), простого гармонійного смаку. Цукристість 19-21%, кислотність 5-7 г / л. Стійкий до мілдью (3,2 бала), оїдіуму, гнилі. Комплексно-стійкий сорт. Морозостійкість -25 ° С.

Руслан

ruslan-min.JPG

Рута

Рута (Кишмиш Променистий х Талісман). Автор сорту Загорулько В.В. Столовий сорт дуже раннього терміну дозрівання (95-100 днів).


Сила росту куща дуже велика. Визрівання лози хороше. Грона великі, конічні, середньо-пухкі, масою 400-700 грам. Ягоди дуже великі, масою 7-12 грам (22 x 36 мм) і більше, соскоподібні, рожевого кольору. Смак гармонійний. Шкірочка при їжі не відчувається. Цукристість 19,2%, кислотність 7,5 г / л.


 Урожай може довго висіти на кущах. Коефіцієнт плодоношення 1,2. Для кущів цього сорту бажана велика площа живлення. Стійкість до мілдью, оїдіуму - 3,5-4,0 бала. Морозостійкість до 21 ° С.


Сорт цікавий дуже раннім терміном дозрівання, ошатною ягодою красивою формою,гарними смаковими якостями.

Сігма

Sigma.-min.JPGsigma-min.JPG

Сіяна

siyana.-min.JPGsiyana-min.JPG

Сані-дольчі

sani dilchi-min-min.JPG

Сашенька

Сашанка

Світлина

SvitlynaIMG_5980-min.JPG

Новий сорт винограду селекції "Братства Галицьких Виноградарів". Колір: білий. Смакові якості: присмак дюшесу. Стійкий до хворіб. Ранній термн дозрівання.

Виноград Світлина - це результат вільного запилення сорту Подарунок Запоріжжю. Сорт раннього терміну дозрівання.
Кущі у винограду великої сили росту. Грони великі циліндро-конічної форми, середньої щільності. Ягоди овальної форми з середнім розміром 34х25 мм, зелено-білого кольору. Шкірочка тверда. М'якоть соковита із присмаком дюшесу.
Сорт володіє хорошими товарними якости, відрізняється великою транспортабельністю, морозостійкістю, а такоже непоганий стійкістю до різніх захворювань.
Особливості та характеристики товару:
Кущ: сильнорослий;
Термін дозрівання: 120-130 днів;
Колір: зелено-білий;
Смак: гармонійній "дюшес";
Вага ягоди: 12-14 г;
Вага грона: 800- 1000 г;
Транспортабельність: висока;
Урожайність: висока;
Стійкість до хвороб: висока;
Морозостійкість: висока до - 25 ° С;
Термін реализации замовлення - 5-10 днів.

Сенатор Бурдака

senator burdaka.-min.JPG

Сенатор Павловського

senftor pavlovskogo.-min.JPGsenator pavlovskogo-min.JPG

Сицилія Бурдака

suczuliya byrdaka-min.JPGseczuliya byrdaka.-min.JPG

Слава Україні

Slava Ukraini-min.JPG

Софіївський

sofiivskuy. -min.JPGsofiivskuy-min.JPG

Супер Екстра

Виноград Супер-екстра - столова форма винограду. Термін дозрівання ягід - Дуже Ранній. Кущі сильнорослі. Гібридна форма з двостатевім типом квітки. Грона масою 370-505 р. Ягоди великі, слабо яйцевидні, білі, за типом и кольорах дуже схожі на ягоди сорту Аркадія, альо шкірка грубіша и смак простішій, ніж у Аркадія. Середня маса ягоди - 7 г, розмір 24,7 х 20,9 мм. Смак гармонійній.

Сфінкс

Сила росту кущів велика. Гроно велике, циліндроконічне, помірно щільне, масою 600-900 грам, окремі до 1,5 кг. Ягоди великі, масою 8-10 грам (30 х 28 мм), овальні або яйцевидні, темно-синього кольору. Смак гармонійний, з характерним сортовим ароматом. М'якоть хрустка.

Пагони визрівають добре. Живці вкорінюються добре. Сорт характеризується стійкістю до хвороб (мілдью, оїдіум - 3,0-3,5 бала). Морозостійкість -23 ° С.

Виноградарі відзначають, що бруньки у Сфінкса розпускаються досить пізно, тим самим рятуючи форму від весняних заморозків. Крім цього, відмічено, що при підвищеній температурі цвітіння спостерігається горошення. Сфінкс не може похвалитися дуже ошатними, товарними кистями, але на ринку при реалізації ягід має високу ціну, так як надходить на ринок одним з перших.

Тимур

Гібридна форма дуже раннього терміну дозрівання (105-113 днів). Грона 400-600г., Цилиндроконічні і конічні, помірно пухкі, рідше помірно щільні. Ягоди великі 29 х 21мм., 6-8г., Соскоподібні або овальні з загостреним кінчиком, білі з бурштиновим або слабо коричневим загаром на сонці. М'якоть ягід хрустка, щільна, з мускатним ароматом. Шкірочка ягід при їжі не відчувається. Цукор набирає добре. Визрівання пагонів повне і раннє. Сумісність з підщепами хороша. Морозостійкість - 25С. Стійкий до мілдью, оїдіуму, сірої гнилі.

Тресно Сідліс

IMG_5968-min.JPG

ТРОЯ

IMG_5972-min.JPG

Туз-Бордо

tyz bordo.-min.JPGtuz bordo-min.JPG

Урожайний

Urogjaynyy - min.JPG

Успенський

 Успенський  Успенський1IMG_5973-min.JPGIMG_5974-min.JPG

Фієста

fiesta - min.JPG

Фенікс

IMG_5986-min.JPG

Форевер

forever-min.JPG

Хамелеон

hameleon-min.JPG

Хрустік

Хрустик

Хрустик - нова столова форма винограду дуже раннього терміну дозрівання, селекції Павлія Богдана Михайловича. Власні насадження мають велику силу росту. Грона красиві, нарядні, середньою масою 400 грамм. Ягоди красивого молочно - білого кольору, овальної форми, розміром 28 + 20 мм. смак приємний гармонійний, м'якоть солодка, хрустяща.Транспортабельность і врожайність хороші.

Чорна Пантера

chorna pantera.-min.JPGchorna Pantera-min.JPG

Чорний Ворон

Chornuy Voron.-min.JPG

Чорний Хрусталь

Chornuy hrystal-min.JPG

Чудо Болгарії (Дунав)

Виноград Дунав - це складний гібрид ((Балкан х Риби мехур) х Кардинал) з раннім терміном дозрівання (115-125 днів). Був виведений в Болгарії. Кущі сильнорослі з добре визріваючими пагонами.

Квітка двостатева. Грона великі (в середньому 400-600 г, до 1,5 кг), Ягоди подовжено-овальні, великі (7-15 г), яскраво-червоні, при перетримці червоно-фіолетові, темно-червоні або чорні, гармонійного смаку, із слабким мускатним ароматом. М'якоть хрустка. Сорт винограду Дунав має цукристість 16-21%, при кислотності 5-7 г / л. Свіжий виноград отримує високі дегустаційні оцінки. На кущі 55-70% пагонів плодоносні. Плодоносити починає на 2-3 рік. Урожайність стабільна, висока, 130-140 ц / га.
Сорт відрізняється високою транспортабельність. Не пошкоджується осами. За літературними даними може витримувати морози до -18 ° С. Стійкість до хвороб середня. Виноград Дунав може змагатися з багатьма сортами завдяки раннього терміну плодоношення, великим червоним довгим привабливим ягодам, тому часто користується популярністю у виноградарів, які вирощують ягоду на продаж.

Ювілей Новочеркаська

Ювілей Новочеркаська - один з найбільш шанованих виноградарями сортів столового винограду селекції Крайнова Віктора Миколайовича. Відноситься до трійці найкрасивіших і найсмачніших сортів Крайнова (Преображення, Віктор, Ювілей Новочеркаська).

Раннього терміну дозрівання. Дозріває 15-25 Серпня (115-125 днів).

Грона великі від 0,7 до 1,5 кг, конічні, не схильні горошення. Ягоди дуже великі - 12 - 18 гр., Подовжено-овальні, біло-рожеві, гармонійного смаку. М'якоть м'ясисто-соковита, шкірка з'їдається. Урожайність з куща висока. Пагони визрівають добре, живці легко вкорінюються, сумісність з підщепами хороша. Морозостійкість -23 гр .. Транспортабельність і товарність високі. Стійкість до грибкових захворювань 3 - 3,5 бала. Осами пошкоджується в середній мірі.

Ювілей №70

Ювілей-70 - сорт "самогубець" тобто перевантажує себе, на плодоносному пагоні зазвичай завжди закладає по 4 суцвіття. Ягода жовта з сильним сортовим мускатом, що не зникає при перетримці на кущах. Дозріває зазвичай до 20 серпня. Непогана стійкість до хвороб. Грона зазвичай 300-500г.

Користь для здоров'я Мало фруктів виноград садженці зібрали стільки уваги в дослідженні здоров'я літературі , як виноград. Однією з причин може бути їх широке присутність в раціоні у всьому світі. За винятком Антарктиди , виноград вирощують на всіх континентах Землі , і дослідники з різних країн були особливо зацікавлені в цій їжі. Але ще більше одна з причин полягає в дивовижній Поживний склад самих винограду. Щороку , здається , що список зі здоров'ям підтримку виноградних поживних речовин виноград садженці зростає більше , і це може виявитися непростим завданням просто йти в ногу з багатьма фитонутриентов , передбачених цією популярною їжі. Організована відповідно до науково - обгрунтованих категорій , список нижче дасть вам загальне уявлення про Phytonutrient багатства винограду. У той час як один сорт винограду навряд чи містять всі фитонутриентов виноград садженці , перерахованих нижче , виноград , як група , як було показано , щоб надати нам наступні купити саджанці винограду здоров'ям підтримку поживних речовин: стильб ресвератрол piceatannol птеростилбен флаваноли катехіни епікатехіни проціанідіни проантоцианидина viniferones флавоноли кверцетин кемпферол мірицетин ізорамнетін фенольні кислоти кавова кислота купити саджанці винограду кумаровая кислота феруловая кислота галловая кислота каротиноїди бета -каротин лютеїн зеаксантин На додаток до перерахованих вище поживних речовин , виноград , також було показано , містять гормон і антиоксидантної купити саджанці винограду мелатоніну , а також унікальні олігопептиди (невеликий білок - подібних молекул) , які мають антибактеріальні та інші властивості. З їх переважного числа здоров'ям підтримку фитонутриентов , це не дивно , що виноград , як було показано , щоб забезпечити багато з виноград саженцы украина наших систем організму з передбачуваними переваг . Області вигоди у виноградному дослідження включають серцево- судинну систему , дихальну систему , імунну систему , запальні систему , систему регулювання цукру в крові , і нервову систему. Ще однією областю спеціальної вигоди , є профілактика раку , з ризиком раку молочної залози , виноград саженцы украина простати і раку товстої кишки стає найбільш ймовірних областей винограду переваг протиракових . У наступних пунктах дасть вам ближчий погляд на деяких ключових областях досліджень в галузі охорони здоров'я на виноград. антиоксидант Переваги Багатство антиоксидантних виноград саженцы украина поживних речовин у винограді кілька разючу ! На додаток до надання нам із звичайним антиоксидант , як вітамін С і марганець , виноград заповнені антиоксидантних фитонутриентов , які варіюються від загальних каротиноїдів , як бета -каротин , щоб незвичайних стильбенів купить саженцы винограда украина як ресвератрол , а загальне число різних антиоксидантів у винограді добре працює в сотні . ( Навіть гормон мелатонін був визначений у винограді і, як відомо , діють як антиоксидант , наданої цієї їжі . ) Важливо відзначити , що насіння та шкіра містять багатющий концентрацію антиоксидантів. Це дуже рідко можна знайти купить саженцы винограда украина більш високу концентрацію антиоксиданту в м'ясистої частини винограду , ніж присутня в насінні або шкіри. З цієї причини , більшість досліджень здоров'я на виноградних антиоксидантів не проводилося на цілих винограду. Замість цього , це дослідження було проведено на шкірці винограду , екстракт шкіри винограду , виноградних кісточок , екстракт виноградних виноград Лора кісточок , або на виноградних екстрактів , які містять шкіру і насіння і м'якоть . Як правило , плоть винограду містить приблизно 1/20th-1/100th від загальної антиоксидантної здатності насіння або шкіри. Чим більше концентрація антиоксидантів в шкірі і насіння винограду не означає , що ми не на користь від вживання в їжу весь виноград , в тому числі плоті ! Але це значить , виноград Лора що ми повинні ставитися до виноградні дослідження в цілому , як , швидше за все , відображає сильні короткострокові антиоксидантними властивостями , виноград Восторг чим би бути пов'язані з короткостроковою споживання цільного винограду. Дослідження антиоксидантних пільг, що надаються винограду або виноградних компонентів включає в себе наступні висновки. Виноград і виноградне компоненти можете: допомогти запобігти деякі кисню , пов'язаних ферментів стати гіперактивними . Ці ферменти включають ксантин оксидази і каталази. збільшити наші кровоносні виноград Восторг рівні глутатіону (критичний антиоксидант) , а також збільшити частку зниження до окисленого глутатіону (одна важлива міра антиоксидантної здатності ) . захистити клітинні мембрани від пошкодження вільними радикалами. більш низькі рівні кисню реактивних молекул в нашій крові . зменшити окислення жиру виноград Тимур ( перекисного окислення ліпідів ) . нижні біомаркери оксидативного стресу. Протизапальні Переваги Поряд з їх сильною антиоксидантною підтримки , виноград надати нам однаково сильним протизапальним переваг . Ще раз , дослідження в цій області рідко бере участь дієтичне споживання цільного винограду , а швидше додатковий прийом компонентів винограду або виноградних екстрактів. Тим не менш, у нас є всі підстави вважати , що ці ж протизапальні переваги пропонуються цілих , свіжого винограду , можливо виноград Тимур , просто не до такої ж міри , в короткостроковій ситуації ( як в кілька тижнів або місяців , які характеризують більшість наукових досліджень). Це важливо пам'ятати , що ми можемо насолоджуватися виноград протягом усього виноград Водограй життя ! Виноград були визначені понизити наш ризик надмірного і небажаного запалення в різних напрямках. Багато молекули прозапальних повідомленнями може мати їх рівень активності скоротилася на споживання виноградного . Ці молекули містять інтерлейкін 6 (IL- 6 ) , інтерлейкін 1 - бета (IL- 1b ) і виноград Водограй фактор некрозу пухлини альфа (TNF - альфа ) . Перевиробництво прозапальних ферментів циклооксигенази 1 і 2 ( COX -1 і COX - 2 ) також менш імовірно наступне споживання виноградних компонентів. серцево- судинні Переваги Жодна виноград Августин система тіло не краще розташований, щоб пожинати плоди антиоксидантів і протизапальних молекул в винограду , ніж серцево -судинної системи. Усі клітинки в нашій крові потребують захисту від можливого пошкодження кисню (особливо в наших артеріях , де концентрація кисню в крові особливо висока ) виноград Августин . Наші накладки кровоносних судин також необхідно сильне антиоксидантну підтримку. Хронічне запалення в нашій серцево -судинної системи також є головним завданням для багатьох видів серцево -судинних захворювань , і оптимальне регулювання запального активності системи особливо важливо в зниженні наш ризик атеросклерозу та інших умов. Список серцево пільг, що надаються винограду і виноградних компонентів є, мабуть , найбільш вражаючим з усіх переваг винограду. Це також одна виноград Красотка з причин того , що споживання винограду у вигляді червоного вина було розцінено деякими дослідниками в якості ключа для розуміння " французький парадокс " . Французький парадокс відноситься до досліджень спостереження про здоров'я серця у французькому населення у зв'язку з їх насичених жирів. Незважаючи є досить велика кількість насичених жирів в їх загальній дієті , французьке населення в цілому виноград Красотка було відзначено , мають набагато більш низькі рівні серцево -судинних захворювань , ніж можна було б очікувати з високою насичених жирів. Однією з причин могло б бути протизапальну (і антиоксидант) підтримки для їх серцево- судинної системи на регулярній основі червоного вина. Ідея , що червоне вино ( з червоного винограду) може допомогти пояснити французький парадокс це просто ще одна причина для нас , щоб розглянути виноград як великий додаток до серце здорове харчування. виноград садженці Всі наступні серцево переваги були продемонстровані у проведенні наукових досліджень з винограду і виноградних компонентів: більш ефективне регулювання кров'яного тиску , в тому числі зниження АТ , якщо висока найкраще регулювання холестерину , у тому числі загального зниження холестерину , якщо висока зниження рівня холестерину ЛПНЩ знижується окислення ЛПНЩ зниження рівня реактивних виноград садженці молекул кисню в крові зменшення ймовірності клітинної адгезії до стінок кровоносних судин менше завдавати удару разом клітин тромбоцитів , коли недоречно посилюється виділення оксиду азоту з ендотеліальних клітин, купити саджанці винограду що вистилають стінки кровоносних судин в ситуаціях , коли вазодилатація необхідна краще запальні регулювання у крові збільшити рівні глутатіону в крові Переваги цукру в крові З точки зору регулювання рівня цукру в крові, не всі фрукти створені рівними. Кавун , наприклад , має відносно високий глікемічний індекс ( ГІ) значення в діапазоні 70-75 , і не вважається їжа , яка може бути вільно з'їдені осіб, які мають труднощі з цукру в крові балансу . Виноград , з іншого боку , купити саджанці винограду вже давно були класифіковані як низьким глікемічним індексом ( ГІ) продуктів харчування , зі значеннями GI в діапазоні від 43-53 . У разі винограду , недавні дослідження також показали , що низьке значення GI винограду є хорошим показником переваг цього фрукта в цукру в крові. Дослідження в даний час підключені споживання виноградного до кращого балансу цукру в крові , кращого регулювання інсуліну , і підвищеної чутливості до інсуліну. Ми підозрюємо , що сильний Phytonutrient зміст винограду відіграє ключову роль у забезпеченні цих цукру вигод , пов'язаних крові. Anti -Aging і довголіття Переваги Кілька винограду фитонутриентов може грати роль в тривалості життя і може виноград саженцы украина надати нам антивікових переваг . Найбільш вивченими в цьому районі користі для здоров'я є ресвератрол ( стільбен Phytonutrient даний основному у виноградній шкірки , а й у виноградних насіння і плоті винограду) . Ресвератрол недавно було показано збільшення експресії трьох генів всі пов'язані з довголіттям . ( Ці три гени SirT1s , Fox0s і PBEFs . ) Цікаво , що деякі дослідники показали , паралель між активації цих генів довголіття по ресвератрола і активації дієту з обмеженою калорійністю. виноград саженцы украина (В старіння і довголіття досліджень , наша здатність отримати оптимальне харчування для найменшу можливу кількість калорій пов'язано з нашого довголіття , і чим більше ми можемо зменшити наші калорій під час перебування оптимально харчуватися , тим краще наші шанси здорового старіння та довголіття. ) когнітивні Переваги Кілька недавніх досліджень з винограду прийому екстракту тваринами , а купить саженцы винограда украина також споживання виноградного соку з боку людини , припускають , що виноград може надати нам деякі важливі когнітивні переваги . Наприклад , щоденне споживання виноградного соку Конкорд у розмірі 1-2 чашки протягом декількох місяців , як було показано для поліпшення десятки учасників дослідження з Каліфорнії вербальному навчанню Test. Інші дослідження на тварин показали , що надмірне накопичення активних форм кисню ( ROS ) в головному мозку може бути попереджено з прийомом винограду екстрактів , як це надмірне накопичення бета -амілоїдного білка в гіпокампі купить саженцы винограда украина області мозку . Синтез молекул прозапальних обміну повідомленнями в головному мозку (у тому числі IL- 6 , IL -1b і ФНП - альфа ) також було показано , щоб бути зменшено споживання виноградних екстрактів. У той час як великомасштабні дослідження на людях , щоб підтвердити ці потенційні вигоди , ми очікуємо , що виноградні вигоди для нашої пізнавальної здоров'я буде підтверджена в подальших дослідженнях . Антимікробні Переваги Численні виноградні фитонутриентов , як було показано , щоб мати протимікробними властивостями. Ці фітонутрієнти варіюються від загальних флавоноїдів як кверцетин до менш поширених стильбенів як piceatannol і ресвератрол . Останні дослідження показали , що виноград може також містити унікальні набори олигопептидов (короткі білкові , як молекули) , які мають антимікробні властивості . Точно , як ми отримати вигоду з цих антимікробних речовин у винограді , поки не відомо. Але дослідники почали міркувати про їх можливу роль у допомозі нам запобігти мікробів , пов'язаних з проблемами , як харчових отруєнь . У той час як дослідження в цій області явно знаходиться на ранніх стадіях , це буде цікаво подивитися , чи є дієти виноград Лора , багаті винограду (чи виноградного виноград Восторгпродуктів , таких як червоне вино) виявляються пов'язані із зменшеним ризиком мікробних проблем , пов'язаних як їжа походження хвороба . Переваги протиракових Антиоксидантні та протизапальні властивості винограду роблять їх природним для захисту від раку , тому що хронічне окислювальний стрес і хронічне запалення може бути ключовими факторами в розвитку раку . Якщо наші клітини отримують перевантажені окисного стресу (пошкодження клітинної структури і функції клітин надмірно реактивних кисневмісних молекул ) і хронічної надмірної запалення , наш ризик раку клітин збільшується. Надаючи нам багатих поставок антиоксидантних та протизапальних речовин , виноград може допомогти нам уникнути цієї небезпечної поєднання хронічного окислювального стресу і хронічного запалення. Дослідження винограду , виноградних компонентів і раку була зосереджена на трьох типах раку : раку молочної залози , раку товстої кишки і раку передміхурової залози. У випадку раку молочної залози , винограду фитонутриентов , які отримують найбільшу увагу дослідників було катехіни , проантоціанідіни і стильб (особливо ресвератрол ) . Для раку товстої кишки , необхідні додаткові дослідження увага була зосереджена на виноградних флавоноїдів і винограду антоціани. виноград Тимур ( Це дослідження тенденція може означати , що темно -фіолетові , червоні і чорний виноград може в кінцевому підсумку найкращий вибір для профілактики раку товстої кишки , ніж зеленого винограду , хоча журі все ще відсутня в цій галузі. ) Одним з цікавих розвиток у дослідженнях з винограду і профілактика раку товстої кишки бере участь дослідження з GADF , або виноградний антиоксидант харчові волокна. У той час як GADF є власністю , що в кінцевому виноград Водограй підсумку може бути продано на ринку в якості харчової добавки , виноград Августин ідея , що виноград волокна і виноградні антиоксиданти в сукупності забезпечують нашу товстої кишки при особливої ​​підтримки має сенс. Волоконно вкрай необхідно для здорової товстої кишки , і виноград дають нам приблизно 1 грам волокна в кожні 60 калорій. Антиоксиданти також необхідні, і виноград прийти через сильні в антиоксидантної категорії . Це поєднання антиоксидант - плюс- волокно може бути однією з причин , що профілактика раку товстої кишки вискочив у дослідженнях в галузі охорони виноград Красотка здоров'я на виноград. В області раку простати , саме стильб (у тому числі ресвератрол ) були в центрі уваги в дослідженнях по боротьбі з раком властивостей винограду.

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fbeac9 #140f10441 #020613191828